Mere end 30 års erfaring

Vi har erfaringen som tæller og har gennem de sidste 30 år serviceret alle typer kunder i metalindustrien. Vores ansatte startede som montører hos Donewell, som blev opkøbt af Beyeler og senere igen af Bystronic. For 13 år siden blev BM Maskinteknik stiftet. Målet var at levere kvalitetsserviceydelser og rådgivning, højt hævet over de eksisterende standarder.
exametc.net
”Hos BM Maskinteknik ønsker vi at skabe langvarige og værdiskabende kunderelationer. Vores kunder sætter pris på vores faglighed, ekspertviden og ikke mindst vores høje serviceniveau. Som en seriøs og fleksibel samarbejdspartner, vil BM Maskinteknik altid sørge for at give en troværdig behandling, hvad enten du skal købe en ny maskine eller har brug for en af vores serviceløsninger.”

Vores værdier er din garanti for en høj kvalitet

– Troværdig og Integritethttps://www.exam2pass.com/1Y0-311.html
https://www.exam2pass.com/1Y0-340.html
https://www.exam2pass.com/1Y0-402.html

En aftale er en aftale, så derfor giver vi en fast pris på en opgave, som vi altid overholder. Der er ingen skjulte omkostninger og vi følger tingene til dørs. Derfor kan du altid regne med at du ikke kommer til at sidde i lomme på nogen efter købet.

– Ekspertise & Faglighed
Vi lægger stor vægt på at give den helt rigtige rådgivning og har stor erfaring i at behovsanalysere vores kunder. Dette sikrer, at du altid får leveret det helt rigtige produkt eller serviceydelse. For os er det vigtigt at få fulgt projektet til dørs. Derfor køber du ikke bare en ny maskine, men en funktionel løsning som inkluderer opsætning, undervisning og tilhørende service. Vi pakker ikke sammen, før det hele bare spiller.

best cryptocurrency miner