Har du brug for at se de tekniske specifikationer kan du læse om dem her.

Den nye generation af Delem DA- Touch’s styreegenskaber giver en endnu højere grad af effektivitet vedr. programmering, drift og styring af nutidens kantpresser. Brugervenlighed kombineret med den bedste teknologi, forbedre produktiviteten. Den følsomme Touch screen giver adgang til den gennemtestede DELEM styringsbrugerflade og muliggør direkte navigation mellem programmering og produktion. Funktionerne er placeret, hvor du har brug for dem, hvilket tilbyder en optimeret ergonomi igennem hele applikationen.

DA-69T tilbyder 2D samt 3D-programmering, der omfatter automatisk bukkesekvensberegning og kollisionsdetektion. Fuld 3D-opsætning af maskine med flere værktøjsstationer giver troværdig feedback på produktets gennemførlighed og håndtering.

Meget effektive kontrolalgoritmer optimerer maskinens cyklus og minimere spildtiden på opsætning. Dette gør det lettere at bruge kantpressemaskinerne mere effektivt og mere alsidigt end nogensinde før. OEM – panelet, placeret over skærmen, er reserveret til maskinens funktioner og OEM – programmets knapper. Det hele er integreret i designet og kan anvendes afhængigt af den ønskede applikation

Share

Du er altid velkommen til at kontakte os. Kontakt os her.
Translate »