Har du brug for at se de tekniske specifikationer kan du læse om dem her.

Delem DA-69W presse-bremse styreenhed kombinerer brugervenlighed med effektiv programmering og pålidelighed og øger din maskinens produktivitet. Systemet tilbyder både 2D og 3D grafisk programmering. Det omfatter automatisk bukkesekvensberegning og kollisionsdetektion. Sammen med en selvlærende database vil dette føre til et godt resultat med det ønskede produkt. Fuld 3D-opsætning af maskine med flere værktøjsstationer giver troværdig feedback på produktets gennemførlighed og håndtering.

Meget effektive kontrolalgoritmer optimerer maskinens cyklus og minimere spildtiden på opsætning. Dette gør det lettere at bruge kantpressemaskiner mere effektivt og mere alsidigt end nogensinde før.

Windows® networking sikrer en nem integration med dit produktionsnetværk. Controlleren kan tilgås fra overalt på netværket og produktdata kan lagres på den ønskede netværkslokation. Huset i et hård og robust kabinet, er kontrol af DAonWindows baseret på den bedste industrielle elektronik og udstyret med en højkvalitets farve LCD (TFT) skærm.

Share

Du er altid velkommen til at kontakte os. Kontakt os her.
Translate »