Cybelec DNC 15 er specielt udviklet til styring af kantpressere. Afhængigt af dit valg af software, kan Cybelec DNC 15 styre synkroniserede kantpressere, mekaniske/hydrauliske stop, såvel som up-stroke eller down-stroke kantpressere.

Med en stor Cybelec 15″ Touch-følsom skærm og 2D grafisk software, kan operatøren nemt og bekvemt programmere styringen.

Denne kompakte numeriske styreenhed fås i 2 versioner: 4 eller 7 akser, begge huset i et moderne og robust design.

Det forenklede tastatur med store taster gør DNC 15 meget brugervenligt og nemt at betjene. Basis funktioner er hurtigt tilgængeligt med de 6 emneorienteret taster, hvilket giver let adgang til tydelige og logiske menusider.

Bukningsløsninger vises grafisk i 2D. Potentielle sammenstød med værktøjerne eller med maskinens ramme vises i forhold til de opstillede kriterier. Disse kriterier er defineret forud af operatøren, såsom mindste længde mod operatøren, minimum afkast, maksimal nøjagtighed mellem to emner og minimum operatør manipulation. Systemet viser også positionen af ​​metalpladen mellem værktøjerne. Denne software giver operatøren mulighed for at konfigurere akser, input/output og hjælpefunktioner i efter behov.

Cybelec DNC 15 styrer det hydrauliske eller mekaniske kroningssystem, trykproportionalventilen og beregner bukkegodtgørelse. Programmeringen af et emne kan let gøres på få sekunder.

Cybelec DNC 15 er helt kompatibel med Cybelec DNC 800 og Cybelec 880’erne (mekanisk og plug-kompatibel) og gør det til et ideelt system at eftermontere på kantpressere.

Share

Du er altid velkommen til at kontakte os. Kontakt os her.
Translate »