Cybelec DNC 60G er dedikeret styring til guillotine sakse eller sving sakse. Den lette programmering tillader operatøren at konfigurere akser, input/output og hjælpefunktioner i henhold til behov på efektivt. Cybelec DNC 60 G kan også være tilknyttet et optimeringsskæringsprogram via RS 232.  Emnelayouts vises på en PC i den grafiske tilstand, og hvert snit vises i realtid i takt med at skæredimensioner sendes til DNC.

Det baggrundsoplyste LCD- display, samt et forenklet tastatur med store taster, giver en høj komfort og hurtig programmering. Udvidede funktioner er også tilgængelige, såsom automatisk opsætning af mellemrum mellem skæreblade, automatisk vinkelopskæring, automatisk snitlængde, automatisk back gauge korrektion og automatisk back gauge sammenfoldeligt. Cybelec DNC 60 er designet til at være let at montere i et kontrolpanel eller i et el-skab.

En intern backup gør det muligt for operatøren at gendanne fabriksindstillingerne til presse-bremsemaskinen på ethvert tidspunkt. Dette giver dig som operatøren af kantpressen mere selvtillid og sikkerhed.

Share

Du er altid velkommen til at kontakte os. Kontakt os her.
Translate »