Cybelec DNC 880S numerisk styring er specielt designet til plade- og metalbearbejdning.

Afhængigt af dit valg af software, kan denne styring styre synkroniserede kantpressere, mekaniske/hydrauliske stop, såvel som up-stroke eller down-stroke kantpressere.

Denne kompakte numeriske styreenhed fås i 2 versioner: 4 eller 7 akser,  begge huset i et moderne og robust design.

Med en 10-tommers Cybelec TFT farveskærm, et forenklet tastatur med store taster og 2D grafiksoftware, gør det DNC 880S til et brugervenligt og et effektivt system.  Basis funktioner er hurtigt tilgængeligt med de 6 emneorienteret taster, hvilket giver let adgang til tydelige og logiske menusider.

Bukningsløsninger vises grafisk i 2D. Potentielle sammenstød med værktøjerne eller med maskinens ramme vises i forhold til de opstillede kriterier. Disse kriterier er defineret forud af operatøren, såsom mindste længde mod operatøren, minimum afkast, maksimal nøjagtighed mellem to emner og minimum operatør manipulation. Systemet viser også positionen af ​​metalpladen mellem værktøjerne. Denne software giver operatøren mulighed for at konfigurere akser, input/output og hjælpefunktioner i efter behov.

Cybelec DNC 880’erne styrer det hydrauliske eller mekaniske kroningssystem, trykproportionalventilen og beregner bukkegodtgørelse. Programmeringen af et emne kan let gøres på få sekunder.

Share

Du er altid velkommen til at kontakte os. Kontakt os her.
Translate »