Har du brug for at se de tekniske specifikationer kan du læse om dem her.

Cybelec ModEva 15T er en numerisk styring, som er beregnet til at styre presse-bremsemaskiner med 2D eller 3D grafiske displays og er derfor tilpasset til både den simple, såvel som til den avancerede kantpresser.

Nye emner bliver programmeret på en enkelt side. Dette skaber en drastisk reduktion i den gennemsnitlige tid du skal bruge til en bukkeopsætning af ​​et 3D- emne.

Ved fremstilling af komplekse emner, kan du overføre date fra de fleste af CAD/CAM programmer direkte til den numeriske styring. Hertil anbefaler vi Cybelec MetaBEND. Cybelec MetaBEND laver en liste af numeriske specifikationer for hver bukning, herunder back-gauge mål, BDC, kraft, kroning og lignende. Derudover udarbejdes der automatisk et tilhørende digitalt billede for hver bukning. Alt dette er pakket i et digitalt format, som aflæses direkte af Cybelec ModEva 15T. De numeriske data kan visualiseres på BEND NUM siden, mens billederne kan ses på billedesiden.

Cybelec ModEva 15T tilbyder multi-simulationskapacitet og viser simultant flere løsninger af optimale bukkesekvenser, værktøjerne og positionen af metalplade mellem værktøjerne, samt kollisionsdetektion efter kriterier der er foruddefineret af operatøren.

Cybelec ModEva 15T numeriske styreenheder kan styre op til 18 akser.

Med denne software er det muligt at konfigurere akser, input/output og hjælpefunktioner i henhold til alle dine behov. Softwaren kan styre avancerede funktioner, såsom komplekse bukkehjælpemidler, vinkelmåling og slaveakser.

Læs mere om Cybelec produktet her.

Share

Du er altid velkommen til at kontakte os. Kontakt os her.
Translate »