Har du brug for at se de tekniske specifikationer kan du læse om dem her.

Cybelec ModEva med en ny touchscreen brugerflade og et state-of-the-art fladt konsoldesign.

Ligesom Cybelec ModEva RA, kommer Cybelec ModEva RA Premium med den samme nye touchscreen brugerflade og et state-of-the-art fladt konsoldesign. Det fuldt opgradere 3D software indeholder højtydende funktioner, så operatørerne effektivt kan udføre deres daglige arbejdsopgaver. Med de nye højtydende funktioner, skaber Cybelec ModEva RA Premium bedre bukkeløsninger og giver operatøren en let og intuitiv drift af maskinen. Alt dette fører i sidste ende til en hurtigere og bedre kvalitet i bukninger. 2D profiler kan enkelt og hurtigt håndtegnes direkte på touchscreen.

Cybelec PC -RA Premium offline software giver brugeren på kontoret nøjagtig de samme programmeringsmuligheder som operatøren ude på gulvet. Dette betyder at klar-til-produktion emner, nemt kan importeres, skabes og forberedes offline. Som et alternativ, er Cybelec MetaBEND, et kraftfuldt offline software, som optimerer programmeringen af emner, da det indeholder alle de CAD/CAM funktioner, der kræves af metalindustrien med hensyn til kantpresning.

Cybelec ModEva RA Premium kan styre op til 18 akser.

Med denne software er det muligt at konfigurere akser, input/output og hjælpefunktioner i henhold til alle dine behov. Softwaren kan styre avancerede funktioner, såsom komplekse bukkehjælpemidler, vinkelmåling og slaveakser.

Læs mere om Cybelec produktet her.

Share

Du er altid velkommen til at kontakte os. Kontakt os her.
Translate »